Smještaj prema Vašim

potrebama

Apartman
Maslačak

Površina

70 m2

Broj osoba

za maksimalno 4 osobe

Apartman Maslačak se nalazi na katu i sastoji od kuhinje, kupaonice i dvije dvokrevetne spavaće sobe. Moderno je opremljen kako bi vaš boravak bio što ugodniji. U kuhinji ćete pronaći indukcijsku ploču, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa te veći hladnjak s ledenicom. Kupaonica je opremljena s walk-in tuš kabinom, sušilom za kosu, ručnicima, košarama, prostorom za odlaganje stvari za osobnu higijenu te osnovnim higijenskim potrepštinama. Spavaće sobe imaju po dva kreveta (svaki veličine 100 × 200 cm) koji se prema potrebi mogu spojiti, kompletnu posteljinu i ormare za odlaganje stvari. U dnevnom boravku možete se opustiti uz TV uređaj ugodno smješteni na dvosjedu ili fotelji, a pritom uz pomoć klima uređaja možete regulirati temperaturu zraka u prostoriji.

Osim privatnosti smještajnih jedinica, našim su gostima na raspolaganju i brojni zajednički sadržaji koji čine boravak još posebnijim. Za toplijih dana možete uživati u vanjskom bazenu, a tijekom cijele godine se možete opustiti u sauni ili organizirati proslave na natkrivenoj vanjskoj terasi, u natkrivenoj vanjskoj prostoriji zvanoj Čardak ili u zatvorenoj prostoriji zvanoj Štala koji su posebno opremljeni za tu namjenu. Na raspolaganju imate zatvoreni roštilj, krušnu peć i prostor za pripremu kotlića na otvorenoj vatri.

Bez obzira što ste na odmoru, ukoliko želite ostati povezani s najnovijim informacijama ili podijeliti trenutke s najbližima, osigurali smo Vam besplatan Wi-Fi. Vezu također možete ostvariti i preko žičnog priključka na Internet, a svoje uređaje, osim na standardnim utičnicama, možete napuniti i na utičnicama koje imaju USB priključak.

Vaša sigurnost i udobnost su nam na prvom mjestu pa smo zato osigurali besplatan zatvoreni parking kako biste mogli bezbrižno uživati u svakom trenutku boravka.

Uživajte u domaćinskom pristupu i toplini naših smještajnih jedinica, gdje je svaki detalj osmišljen kako biste se osjećali kao kod kuće, a istovremeno doživjeli jedinstveni šarm Karanca i Baranje.

Kako bismo izbjegli bilo kakve nesporazume, molimo Vas da pročitate kućni red i pravila korištenja smještajnih jedinica.

Rezervirajte svoj boravak i doživite spoj udobnosti, tradicije i prirodnih ljepota na jednom mjestu.

Dobrodošli!

Vaši domaćini.

Oprema apartmana

Apartman Maslačak

 

Cjenik

Noćenje

148,oo €

1. siječanj - 31. prosinac

Doručak po osobi

1o,oo €

1. siječanj - 31. prosinac

Boravišna pristojba uračunata je u cijenu.

Noćenje za djecu do 5 godina je besplatno.

Korištenje svih sadržaja objekta (otvoreni bazen, sauna, zajedničke prostorije…) je besplatno za goste.

Sve dogovorene i rezervirane usluge mogu se platiti jednokratno gotovinski i to po dolasku prvog dana korištenja smještaja ili transakcijskim jednokratnim plaćanjem s dospijećem plaćanja tri dana od dana izdavanja računa.

Prijava gosta je od 14 sati na dan dolaska, a odjava do 10 sati na dan odlaska.

Iznajmljivač ne podliježe plaćanju PDV-a prema odredbama članka 22. Zakona o PDV-u.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR