Naša priča

Dvije-o-nama-2

Brojni posjeti Baranji za vrijeme kojih smo imali priliku doživjeti taj čudesni raj na zemlji  prepun sunčevih zraka i vinove loze s vinogradima koji se pružaju sve do horizonta. Topli i gostoljubivi ljudi koji vas dočekuju raširenih ruku i otvorena srca kako bi vas upoznali s bogatom gastronomskom ponudom tradicionalno pripremljene hrane.

Uživanje u živoj muzici koja vas ispuni posebnom energijom i radošću i na kraju, ali ne manje važno, priroda. Netaknuta priroda koja svojom ljepotom ostavlja bez daha. Tako počinje priča o Dvorima 1882 s autentičnom kućom iz 19. stoljeća u etno selu Karanac koje je smješteno među zadivljujućim prirodnim pejzažima.

Tri-o-nama

Naša prvotna ideja bila je stvoriti dio vlastitog raja tamo gdje je vrijeme stalo, a priroda ostala netaknuta, tamo gdje stvarnost i imaginacija postaju nerazdvojni. U procesu planiranja renovacije imanja i kuće nastala je zamisao da bismo vrata naših Dvora mogli otvoriti i drugima koji žele doživjeti autentičnost i šarm baranjskog načina života. Onima koji žele istražiti prirodne ljepote regije, uživati u ukusnoj domaćoj hrani i vinima ili se jednostavno odmoriti od svakodnevice.

Tako su nastali Dvori 1882. 

Tri-o-nama-2

Prilikom renoviranja imanja i kuće vodilo se računa o zadržavanju autentičnog izgleda, ali istovremeno i o suvremenom uređenju smještajnih jedinica kako bi se postigao komfor i omogućio ugodan boravak. Dvori 1882 su obnovljeni 2021. godine, a prve smo goste primili 2023.

Ukoliko trebate mjesto za opuštanje, za obilježavanje vama bitnih događaja ili jednostavno želite iskusiti Baranju budite slobodni kontaktirati nas radi dogovora oko rezervacije smještaja i korištenja popratnih sadržaja.

Domaćini

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR