Smještaj prema Vašim

potrebama

Studio apartman 

Neven

Površina

35 m2

Broj osoba

za maksimalno 2 osobe

Studio apartman Neven se nalazi na katu i sastoji od kuhinje, kupaonice i jedne dvokrevetne spavaće sobe. Moderno je opremljen kako bi vaš boravak bio što ugodniji pa tako u kuhinji ima klima uređaj, TV, indukcijsku ploču, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa te veći hladnjak s ledenicom. Kupaonica je opremljena s walk-in tuš kabinom, sušilom za kosu, ručnicima, košarama, prostorom za odlaganje stvari za osobnu higijenu te osnovnim higijenskim potrepštinama dok spavaća soba ima dva kreveta dimenzija 100×200 cm koji se prema potrebi mogu spojiti, posteljinu i ormare.

Osim privatnosti smještajnih jedinica, našim su gostima na raspolaganju i brojni zajednički sadržaji koji čine boravak još posebnijim. Za toplijih dana možete uživati u vanjskom bazenu, a tijekom cijele godine se možete opustiti u sauni ili organizirati proslave u prostoru predviđenom za tu namjenu pri čemu imate na raspolaganju zatvoreni roštilj, krušnu peć i prostor za pripremu kotlića na otvorenoj vatri.

Ukoliko želite, možete ostati povezani s najnovijim informacijama ili podijeliti trenutke s najbližima jer je u svakoj smještajnoj jedinici dostupan besplatan Wi-Fi. Osim Wi-Fi mreže dostupan je i priključak na fiksnu internetsku mrežu te utičnica s USB priključkom.

Vaša sigurnost i udobnost su nam na prvom mjestu pa smo zato osigurali besplatan zatvoreni parking kako biste mogli bezbrižno uživati u svakom trenutku boravka.

Uživajte u domaćinskom pristupu i toplini naših smještajnih jedinica, gdje je svaki detalj osmišljen kako biste se osjećali kao kod kuće, a istovremeno doživjeli jedinstveni šarm Karanca i Baranje.

Kako bismo izbjegli bilo kakve nesporazume, molimo Vas da pročitate kućni red i pravila korištenja smještajnih jedinica.

Rezervirajte svoj boravak i doživite spoj udobnosti, tradicije i prirodnih ljepota na jednom mjestu.

Dobrodošli!

Vaši domaćini.

Oprema apartmana

Studio apartman Neven

 

Cjenik

Noćenje

148,oo €

1. siječanj - 31. prosinac

Doručak po osobi

1o,oo €

1. siječanj - 31. prosinac

Boravišna pristojba uračunata je u cijenu.

Noćenje za djecu do 5 godina je besplatno.

Korištenje svih sadržaja objekta (otvoreni bazen, sauna, zajedničke prostorije…) je besplatno za goste.

Sve dogovorene i rezervirane usluge mogu se platiti jednokratno gotovinski i to po dolasku prvog dana korištenja smještaja ili transakcijskim jednokratnim plaćanjem s dospijećem plaćanja tri dana od dana izdavanja računa.

Prijava gosta je od 14 sati na dan dolaska, a odjava do 10 sati na dan odlaska.

Iznajmljivač ne podliježe plaćanju PDV-a prema odredbama članka 22. Zakona o PDV-u.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR